Anmälning

För att anmäla dig måste du fylla i ett Deltagarformulär och skicka in till oss via e-post till adressen hjaltesang [@] interaktivproduktion.se. När vi har mottagit denna anmälan så bestämmer vi tillsammans med dig vilken roll du skall spela. När det är beslutat vad som passar dig och spelet så är det dags för dig att betala och skicka in en rollbeskrivning genom att fylla i ett Rollformulär och skicka in det via e-post.

Anmälningsavgiften är 350 kr. Om man betalar efter 12 maj är avgiften 450 kr. Om man betalar på arrangemanget så är avgiften 550 kr. Om man vill ha en faktura efter arrangemanget kostar det 650 kr. Denna avgift skall betalas in på bankgiro 5681-0559, betalningsmottagare Teater Norna. Ange namn och personnummer på talongen/meddelandet så att vi kan se vem som betalt in. Om man är funktionär på arrangemanget och jobbar innan, under och/eller efter arrangemanget får man delta mot rabatt. Hör av er för mer information.

Om man väljer att spela Dalfolk är datumet för första höjningen av anmälningsavgiften den 26 maj.

För att din anmälan ska behandlas så ska Deltagarformuläret vara inskickat och inbetalningen vara registrerad. För att få intrig skall också Rollformuläret var inskickat senast 12 maj. För att få tillgång till information om era kulturer och pressentationer av folk ni ska spela med så måste ni registrera er på vårt forum och höra av er till oss så vi kan ge er rättigheter.

Om man har anmält sig (med Deltagarformulär), men inte har betalt och inte är incheckad så blir man ändå skyldig att betala både deltagaravgift och städavgift i efterhand, så vida man inte har avanmält sig via e-post eller brev innan lajvet.

Avanmälan
Om man vill avanmäla sig från arrangemanget måse man göra det innan den 15 juni. Då får man tillbaka 300 kr - vi tar ut 50 kr i administrativ avgift. Skicka ett e-post till [email protected] så ordnar vi med avanmälan och återbetalning. Glöm inte att ge oss ett bankkonto att sätta in pengarna på. Om man vill avanmäla sig efter den 15 juni så måste ni diskutera med en arrangör om det är möjligt att ersätta er med en annan spelare eller dyligt.

Mat
De som vill ha mat från det Rullande Värdshuset under lajvet skall skicka ett e-post till arrangörerna och meddela detta samt betala in 100 kr till samma bankgiro som ovan. Meddela namn och att det är för maten du betalar. Om man inte förbeställer maten senast den 1 juni så är man inte garanterad att man får den. Om man vill köpa mat på arrangemanget kan man det med svenska mynt. Då kostar frukost 15 kr, lunch 20 kr och middag 25 kr. Dock är det inte garanterat att man får mat. För mer information se det Rulland Värdshuset.

Åldersgräns
Vi har ingen åldersgräns på Hjältesång, men man måste ha målsmans tillstånd om man är under 18 år. Om man är under 15 år måste man vara i en myndig persons sällskap. Här är en blankett där målsman skall skriva pås om ni kan fylla i, skriva ut och ta med (eller skicka in till oss). Den myndig/ansvarige personen måste själv delta i spelet. Vi förbehåller oss rätten att begränsa roller och utrustning (så som vapen) efter åldern på spelaren för att passa fiktionen. Kolla med oss innan du bestämmer dig för att spela en viss roll eller ta med tveksam utrustning.

Funktionärer sökes!
Om ni hjälper till att arbeta före, under eller efter arrangemanget så kommer ni att få avdrag från er deltagaravgift. Beroende på vilken typ av jobb ni gör och hur mycket ni arbetar kommer vi överens om hur stor rabatt ni får. Hör av er till [email protected]. Vi behöver hjälp med uppbygnad av allmänna lägerbygnader, värdshuspersonal, intrigskrivande, städning, in- och utcheckning med mera. Vad kan och vill ni hjälpa till med? Se här för mer information.