Hjältesång flyttar till den 3-6 juli

Då Svarta Galten och Skånes Interaktiva upptäckte att deras två sommarsatsningar, Kastaria 08: I Dårskapens Tid och Hjältesång, krockade så beslöt man sig för att diskutera det hela och komma fram till vad som vore bäst för lajvsverige, eller åtminstone lajvarna i Sverige. Då vi vänder oss till delvis samma klientel och det inte finns någon anledning att konkurrera beslöt vi oss för att flytta Hjältesång en vecka framåt till den 3-6 juli istället.

Varför valet föll på Hjältesång var då Skånes Interaktiva upptäckte att Vikingamarknaden vid Foteviken i Skåne hölls den 23-29 juni och många av Skånes lajvare åker dit. Dessutom hade Kastaria varit utlyst tidigare än Hjältesång, så det kändes naturligt att flytta just det arrangemanget.

Som arrangörer stödjer vi varandras arrangemang och flaggar för att deltagare skall gå på båda, då de vänder sig till folk som vill uppleva något speciellt, men med helt olika fokus. Så kom in på våra sidor och se vad som gör detta till ett av de klokaste valen under lajvsommaren 2008.

www.svartagalten.se
www.interaktivproduktion.se/hasseldalen

Väl mött i skogen,

/Arrangörerna av Hjältesång och Kastaria