Ett Demontempel blir till

Ett spel som handlar om ett Demontempel måste ju ha ett. Så vi har beslutat oss för att bygga ett femkantigt torn. Det kommer att vara 7 meter högt i fyra plan (med takplanet) och kommer att byggas i trä i Skiftsverks metod med stockar som regelverk. Inte en spik komemr att sitta i tornet, men dock några bultar för att hålla ihopa stockarna. Berners Service i Vitsjö har gått med på att sponsra oss med en del av kostnaden för virket. Så vi är på bra väg att förverkliga vår vision. Här nedan finns en skiss som visar vilka propertioner som detta monster kommer att ha. Vi kommer att uppdatera den här sidan med mer information om vad som händer med torntillverkningen. Se under skissen för byggdagboken. Vi kommer att ha en bygghelg den 23-25 maj. Alla är välkomna. Kontakta Morgan.

Demontornet

Fredag 18/4
Vi hämtar ett och ett halvt ton brädor och reglar på Bjärner Service (virke te etterhöstasnickare) och staplar dem på byggplatsen i Horröd. Nu saknas järndetaljer och stockarna till pelarna. Dessa är på väg.

Måndag 21/4
Vi börjar såga på basramen och fasningen. Det ser ut att fungera bra.

Tisdag 22/4
Ordnat metaldelarna. Har dem inte i min hand men dock fixat så vi ska få dem snart. Stockarna är också säkrade, vi måste bara hämta upp dem.