Välkommen till Krönikan om Hasseldalen!

På dessa sidor kan ni läsa om krönikans värld och de arrangemang som arrangeras i den. I Hjältars fotspår är precis avklarat och nu planeras för fullt I Demontemplets Inre som är ett junior lajv den 7 juni. Samtidigt börjar sommarens storsatsning Hjältesång ta form.

Sedan 1995 har olika former av arrangemang och kulturyttringar tagit plats i den fiktiva världen Carn och berättat om Hasseldalen och dess invånares öde. Hasseldalen och världen Carn har utvecklats över fyra levande rollspels arrangemang under 90-talet, spel via mejl under 2003-2004 och i minilajv kopplade till Interaktiv Produktions sommarläger 2007 - och nu kommer det äntligen tillbaka som levande rollspel, med hjältemod, ära och episka berättelser om uppoffring och kulturkrockar som fokus. Välkomna en var till Carns värld!

Krönikan om Hasseldalen är ett samarrangemang mellan Skånes Interaktiva Förening, FK Tor, Studiefrämjandet och Interaktiv Produktion/Teater Norna samt andra intressenter och är en del av projektet Lajv från Skåne.

Krönikan produceras med stöd från Region Skåne, Spel på nätet och Hässleholms Kommun.

Studiefrämjandet Interaktiv ProduktionSpel på Nätet