Anmälan
Det kommer att finnas ett begränsat antal deltagare på arrangemanget och först till kvarn gäller. Ni anmäler er till arrangemanget genom att fylla i deltagarblanketten och skickar in den till [email protected]. Vi kommer att meddela er om ni har kommit med på arrangemanget och om din roll är accepterad. Då är det dags att betala deltagaravgiften. Bara om ni betalar in anmälningsavgiften innan den 30 November kommer ni att vara garanterade er plats. Efter det datumet öppnar vi upp för nya spelare.

Rollskapningsproceduren
När ni har bestämt er för vilken typ av roll ni vill spela så skriver ni ett kort utkast till den på deltagarblanketten och skickar till oss. Gå in på vårt forum och registrera er, samt skicka ett meddelande till oss så vi kan lägga till er i rätt grupp så ni kan diskutera med era medspelare. När ni fått rollen godkänd och fått den information som ni behöver så är ni hjärtligt välkomna att utveckla rollen närmre, med hjälp av forumdiskussioner och det rollskapningsmaterial som ligger här. Vi kommer dock inte att kräva mer av er än de som ni redan skickat in. Under förberedelsedagen på fredag kommer vi att bygga ut relationer och roller i mer detalj.

Deltagaravgift
Deltagaravgiften är 100 kronor och ska betalas in på bankgiro 5681-0559, betalningsmottagare Teater Norna innan den 30 november. För dessa pengar blir ni medlemmar i Skånes Interaktiva Förening och får deltaga på arrangemanget. Om ni anmäler er efter den 30 november höjs avgiften till 300 kr och önskar ni att avgiften ska faktureras i efterhand kostar detta ytterligare 100 kr.

Åldersgräns
Ni måste vara över 18 år eller ha målsmans tillstånd för att delta på arrangemanget. Här finns ett dokument som du, om du är under 18 år, ska skriva ut och be din målsman skriva under som du sedan ska ha med dig och visa upp på arrangemanget. Inga oanmälda deltagare accepteras. Ni måste ha talat med arrangörerna innan arrangemanget och fått en roll för att delta.