Mina kära vänner och Coven syskon!

Nu stundar ånyo höstens stora Samhain firande då vi firar de framlidnas minne. Men i år är en speciell ritual. Vi kommer att samlas på Studiefrämjandets lokaler, där vi håller våra studiecirklar i vanliga fall. Kom på morgonen för att påbörja sökandet efter alla de atrialjer och verktyg som skall användas vid genomförandet av ritualen. Nu står stjärnorna rätt och tiden har kommit för att bryta den illusion som hindrar Drottning Mabs tjänare att visa sitt fantastiska yttre och frigöra sitt inre. Arkadia kommer att stå i sin fulla glans framför oss och vi ska bryta ner slöjan som dragit över ögonen på oss!

Väl mött i höstmörkret,

Översteprästen

__________________________


Höstlegender – Ett ockult deltagardrama som öppnar en ny värld

Höstlegender är andra lajvet i en värld vi kallar Gränsland. Gränsland är satt i en ockult nutida värld där frågorna är många men svaren få – en värld där dina val och handlingar är av största vikt.

På detta arrangemang kommer vi att tillämpa oss av ett för oss tidigare oprövat grepp – vi kommer att blanda spelande deltagare med icke-spelare genom att förlägga stora delar av lajvet till Hässleholms gator och offentliga byggnader. Därför kommer de roller ni spelar att behöva kunna interagera med andra människor på ett mer eller mindre naturligt sätt.

Var: Studifrämjandet, Hässleholm
När: 5 december kl. 19.00 – 7 december kl. 14.00
Sista anmälningsdag: 30 november
Kostnad: 100 kr

Arrangeras i samarbete med Skånes Interaktiva Förening, Interaktiv Produktion och Studiefrämjandet, med stöd av Hässleholms Kulturförvaltning


StudiefrämjandetInteraktiv Produktion