Läger för stora och små
Morgan klättrar

Äventyrsläger

Ett dagläger för mellanstadiet och uppåt i Stehag.

FK Tor Stehag och Interaktiv Produktion bjuder in till en veckas äventyr i sommar med trampolin, klättring, cirkus, jonglering, akrobatisk, paddling och äventyr i skogen. Lär er konster, upplev spänning och delta i upptäckter och äventyr. Vi hoppar, slår volter, klättrar, springer, gömmer oss och tränar alla andra färdigheter som behövs på äventyrets väg. Vi sover över i vindskydd/stuga en natt. Mycket vikt läggs på att äta och träna bra så man orkar med sommarens alla äventyr. I priset ingår lunch och fika samt middag och frukost vid övernattningen. Kom och upplev en alldeles speciell vecka i sommar.

Tid och datum: Vecka 30. Vi håller på kl 10-15 den 21/7 - 25/7, med en frivillig övernattning mellan den 24 och 25 juli.

Allmän information

Plats: Vi träffas vid Torshuset i Stehag, men kan ibland vara ner i Råröd eller uppe i Gya skogen. För vägbeskrivning, kontakta oss eller titta på hemsidan. Vi sover över i Torstugan vid Ringsjön.

Kostnad: 500 kr per vecka (medlemskap i FK Tor ingår). Betalning sker till plusgiro 431931-5 med betalningsmottagare FK Tor Stehag. Skriv ”Läger” och namnet på deltagaren på talongen.

Anmälan: Vi har begränsade antal platser. Först till kvarn. Sista anmälnings- och betalningsdag är 7/7 2008. För anmälan skicka namn, kön, personnummer (10 siffror), telefon, e-post, adress, specialmat och om ni är medlemmar i FK Tor till e-posten på andra sidan eller per brev till:

Teater Norna,
Horröd 1400a,
28010 Sösdala

Mer info om alla läger:

Telefon: 0761-120817
E-post:
[email protected]

Lajvläger för erfarna | Lajvläger för nybörjare