Läger för stora och små
magiker

Lajvläger för nybörjare

Ett dagläger för högstadie och uppåt i Stehag

Improvisation och rollspel går hand i hand. Vi undersöker rollen och att spela någon annan inför publik och utan publik. Vi syr och knåpar, diskuterar historia och intriger, bygger utrustning och tittar på lägerlivet, övernattning och matlagning på historiskt vis. Att lära sig klara sig själv och samtidigt vara någon annan. Att spela teater och fördjupa trovärdigheten i rollen. Att lära sig hur man får en så bra upplevelse som möjligt samtidigt som man ger andra en bra upplevelse. Vi lär oss att äta rätt och ta hand om hygienen för att få ut så mycket som möjligt av ett längre arrangemang. Vi sover över i vindskydd/stuga en natt för att testa vårt läger. Om ni har en roll eller ett projekt som du arbetar med, teater eller levande rollspel, så ta med kläder, info och idéer så arbetar vi på det tillsammans. I priset ingår lunch och fika samt middag och frukost vid övernattningen.

Tid och datum: Vecka 31. Vi håller på kl 10-17 den 28/7 - 1/8, med en frivillig övernattning mellan den 31 juli och 1 Augusti.

Allmän information

Plats: Vi träffas vid Torshuset i Stehag, men kan ibland vara ner i Råröd eller uppe i Gya skogen. För vägbeskrivning, kontakta oss eller titta på hemsidan. Vi sover över i Torstugan vid Ringsjön

Kostnad: 500 kr per vecka (medlemskap i FK Tor ingår). Betalning sker till plusgiro 431931-5 med betalningsmottagare FK Tor Stehag. Skriv ”Läger” och namnet på deltagaren på talongen.

Anmälan: Vi har begränsade antal platser. Först till kvarn. Sista anmälnings- och betalningsdag är 7/7 2008. För anmälan skicka namn, kön, personnummer (10 siffror), telefon, e-post, adress, specialmat och om ni är medlemmar i FK Tor till e-posten på andra sidan eller per brev till:

Teater Norna,
Horröd 1400a,
28010 Sösdala

trans trans

Mer info om alla läger:

Telefon: 0761-120817
E-post:
[email protected]

Äventyrsläger | Lajvläger för erfarna