Anmälan

Ni anmäler er till arrangemanget genom att fylla i deltagarblanketten och skickar in den till [email protected] samt betalar in anmälningsavgiften innan den 30 april, efter detta datum kan vi inte lova någon ordentlig roll och intrig, än om vi gör vad vi kan. Om ni vill spela en roll under arrangemanget så anger ni detta på deltagarblanketten. Om ni ska spela en roll så ber vi er att skicka med en bild till oss med deltagarblanketten. Svara på frågorna kring spelet och fyll i gruppformuläret om ni har en befintlig grupp att spela med. Annars så tilldelar vi er en grupp efter önskemål.

Deltagaravgift
Deltagaravgiften är 200 kronor och ska betalas in på bankgiro 5681-0559, betalningsmottagare Teater Norna innan den 30 april. För dessa pengar blir ni medlemmar i Skånes Interaktiva Förening, får deltaga på arrangemanget och får avnjuta de tilltugg som finns att tillgå. Om ni önskar att avgiften ska faktureras i efterhand kostar detta ytterligare 100 kr.

Åldersgräns
Ni måste vara över 18 år eller ha målsmans tillstånd för att delta på arrangemanget. Här finns ett dokument som du, om du är under 18 år, ska skriva ut och be din målsman skriva under som du sedan ska skicka till oss eller ha med dig och visa upp tillsammans med inbjudningskortet på arrangemanget. Inga oanmälda deltagare accepteras. Ni måste ha talat med arrangörerna innan arrangemanget och fått en inbjudan som ni sedan måste ha med er till maskeraden för att bli insläppta.