Inbjudan till Maskeraden på Hovdala Slott

Ni är här med inbjudna till den exklusiva maskeraden den 10 maj i den magnifika trädgården på Hässleholmsgården.

Ni som mottagit denna inbjudan kan känna Er djupt hedrad då denna kväll är en speciell kväll arrangerad för speciella personer. Intendenten kommer under kvällen att bjuda Er på en sprakande eldföreställning av de sofistikerade och erkänt skickliga eldkonstnärerna Eldflugor och Odågor. Dessa konstnärer kommer under kvällen att åtföljas av eminenta musiker som kommer att viga sina liv åt att underhålla Er.

Slottet kommer dessutom att bjuda på tilltugg samt dryck under kvällens gång.

Klädsel: Långklänning eller kostym samt ansiktsmask. Vi föreslår en ögonmask eller en halvmask.

Sänd Ert svar senast den 30 april.

Er värd för kvällen
Intendenten

----------------

Maskeraden på Hovdala Slott – Ett ockult deltagardrama som öppnar en ny värld

Maskeraden på Hovdala Slott är en förtitt på en värld som kommer att ligga till grunden för en krönika av arrangemang med start hösten 2008. Den krönikan är satt i en ockult nutida värld där frågorna är många men svaren få – en värld där dina val och handlingar är av största vikt.

På detta arrangemang kommer vi att tillämpa oss av ett för oss tidigare oprövat grepp – vi kommer att blanda spelande och icke-spelande deltagare. Alla måste vara införstådda i att alla deltagare är de de utger sig för att vara, än om du känner dem som någon annan utanför Maskeraden. Alla är del av en fiktion, än om du spelar dig själv.

Var: Trädgården på Hässleholmsgården, Hässleholm
När: 10 Maj kl. 19.00 – 03.00
Sista anmälningsdag: 30 April
Kostnad: 200 kr

Arrangeras i samarbete med Skånes Interaktiva Förening, Interaktiv Produktion och Studiefrämjandet, med stöd av Hässleholms Kulturförvaltning


StudiefrämjandetInteraktiv Produktion